iOS Developing

Luuksweb Developing ontwikkelt apps voor iOS. Luuksweb Developing doet dit in opdracht, maar Luuksweb Developing ontwikkelt ook eigen concepten tot een app. Voor een selectie kunt u kijken bij 'Werk'.

Webdeveloping

Luuksweb Developing houdt zich bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij wordt erg goed naar de wensen van de klant geluisterd. Voor een selectie kunt u kijken bij 'Werk'.

Grafisch design

Luuksweb Developing zorgt voor uw grafisch ontwerp. Luuksweb Developing ontwerpt logo's, maar bijvoorbeeld ook websites. Voor een selectie kunt u kijken bij 'Werk'.

Social media integration

Luuksweb Developing is gespecialiseerd en blijft zich specialiseren in het gebruik van social media in uw bedrijf. Luuksweb Developing kan u advies geven en dit ook in samenwerking met u uitvoeren.

Lopende en pas afgeronde projecten

?

Uw project hier? Laat het door Luuksweb Developing uitvoeren.

Djonco

Luuksweb Developing heeft de website voor Djonco inmiddels afgerond. Djonco is gespecialiseerd in guerrilla marketing en het is voor Luuksweb Developing dan ook een grote eer om deze opdracht uit te mogen voeren. De website is nu te zien op www.djonco.com.

Reward To Do

Luuksweb Developing maakt binnenkort een app beschikbaar die uw leven makkelijker en leuker gaat maken. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.rewardtodo.com

Kindergemeenschap de Werkplaats app

Luuksweb Developing kan met veel trots de app voor het basisonderwijs van de Werkplaats in Bilthoven tonen. In de app is het mogelijk om de laatste berichten te lezen, een afwezigheid te melden, makkelijk contact op te nemen en nog veel meer. Vanaf nu hier beschikbaar.

Vraag direct kosteloos en vrijblijvend een offerte aan